De dag van Giannis

Ik wil jullie heel graag Giannis voorstellen. Giannis is een man die ik ontmoette in Tolo en nu in Kreta verblijft voor zijn job. Giannis is een intelligente jongen, een creatieve geest. Hij houdt van schrijven, van denken en onvermijdelijk ook van manga’s. Hij is gek van voetbal, van Cristiano Ronaldo en ook van Bon Jovi en Guns N’ Roses; dat laatste vergeef ik hem.
Ik wil hem hier graag een forum bieden, zodat hij kan vertellen over zijn dag, zelf iets schrijven of nog iets anders doen.
Gisteren ging hij naar de stad. Ik forceerde hem een beetje om foto’s te maken. Hij kwam terug met een hele reeks, die hier niet volledig gepubliceerd staat. Hij maakte zelfs een video. De foto van het kantoor waar je tickets naar Spinalonga kan kopen charmeert mij geweldig. Ik vertelde hem hoe genegen Spinalonga mij is, maar later meer daarover.
Ik hoop dat je zijn verhalen zal waarderen.

Delen: